• Clean wine 3
  • clear wine 1
  • close to wine 1
  • clever winemakers 1
  • Clean wine 2
  • Clear wine 2
  • Close to wine 2
  • Clever winemakers 2


Prijs- en kortingsbeleid
Online wijn kopen via ons is OK. Bij Wijnkunst.nl gaan wij  standaard uit van een faire, marktconforme prijsvoering. Kwaliteit in verhouding met de prijs. Onze filosofie is dat we trouwe klanten willen belonen. Aan hen kennen wij d.m.v. het verstrekken van kortingcodes extra korting toe. Via onze 2-maandelijkse nieuwsbrief houden we regelmatig kortingsacties als bonus op de vaste-klantenkorting. Naast dit vaste promotiebeleid houdt Wijnkunst regelmatig variabele acties met bijzondere thema’s. Schrijf u daarom in voor onze nieuwsbrief.


Bestelproces, verzendkosten en betaling
Bestelproces:
het bestelproces wijst zichzelf. Als in een fysieke winkel plaats je de producten vrijblijvend in de winkelwagen. In het tweede scherm zie je direct de totaalprijs. Indien je een kortingscode hebt, voer je deze in het tweede scherm in. Vervolgens ga je door naar de kassa.

Betaling:
je kunt bij Wijnkunst op twee manieren betalen, vooruit-per-bank of voor de snelle en veilige methode van IDEAL. Wij prefereren IDEAL, simpelweg omdat je jouw bestelling daarmee het snelst in huis hebt! Nadat je op “doorgaan naar de kassa” hebt geklikt, vragen wij je naar jouw identiteit.  Je bent een nieuwe klant of een al geregistreerde. Ben je nieuw, dan vul je jouw contact- en verzendgegevens in. Ben je een al geregistreerde klant dan volstaat jouw gebruikersnaam en wachtwoord en je persoonlijke gegevens worden ter controle getoond.  Vervolgens ga je door naar betalen. Hierin word je nog eenmaal een overzicht van de bestelling getoond en vragen wij je akkoord te verklaren met onze leveringsvoorwaarden. Vervolgens reken je af. Je ontvangt meteen een betalingsbewijs van jouw bank. Van ons ontvang je direct een email met daarin een bevestiging van jouw bestelling.

Levering en verzendkosten:
Wijnkunst.nl ontleent haar bestaansrecht aan een betrouwbare en snelle levering via onze vaste transporteurs DPD en PostNL. Bestellingen worden geleverd in dubbelwandige kartonnen dozen, speciaal ontworpen voor het transport van wijn, waardoor het breukrisico verwaarloosbaar is.

Aan verzending zijn kosten verbonden die we doorberekenen volgens onderstaand schema:

1 t/m 6 flessen:   € 7,85 incl BTW 
7 t/m 12 flessen: € 9,95 incl. BTW 
vanaf 13 flessen: € 11,50 incl. BTW

Echter in alle gevallen VERVALLEN  DE VERZENDKOSTEN bij een bestelling vanaf € 100,- excl. BTW

Garantievoorwaarden:
Wijn is een product met lage marges. Daarom zetten wij liever in op klantentevredenheid dan op de eenmalige winst op een klant die nooit meer bij ons terugkeert. Mocht er iets met de levering of product niet in orde zijn, dan kun je dat melden via ons contactformulier. Voor onze volledige garantievoorwaarden verwijzen wij je graag naar onze leveringsvoorwaarden

Privacy en veiligheid
Alle persoonsgegevens worden door Wijnkunst.nl opgenomen in een bestand en voor geen andere doeleinden gebruikt dan voor een deugdelijke bedrijfsvoering. Geen van deze gegevens zullen immer aan derden worden verstrekt en Wijnkunst.nl neemt beveiligingsmaatregelen om te voorkomen dat derden zich deze gegevens kunnen toe-eigenen. De verwerking van persoonsgegevens zal geschieden in overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving.


Wijnkunst:
Arenberglaan 104
4824 RC Breda
T: 076-8884276 

KvK  nr: 20142975
BTW nr: NL140187923-B01